Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

AXIstorage Li SV2 6,7kWh

Brands Axitec  AXI storage Li SV 2
Battery Type 6.7 kwh

 

Minimum order quantity for this product is 5

DOWNLOAD DATASHEET:      DB_storage_SV_EN_kom_0

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Energji e pĂ«rdorshme 6,7 – 13,5 kWh
me paketa energjie prej 3.37 kWh secila

Zgjerohet në mënyrë fleksibël falë parimit modular

Garanci 10-vjeçare për zëvendësimin e vlerës së drejtë

Mundësia e përdorimit të brendshëm dhe të jashtëm
përmes IP 55

E përputhshme me inverterë të shumtë

Koncepti i sigurisë me cilësi të lartë

Additional information

Brands

Axitec

Storage capacity [kWh]

4 – 20

Product Filters