Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Kaco blueplanet 10.0 TL3

Brands
Kaco Blu planet 10.0 TL3
Inverter Type Hybrid
Phase Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   DTS_BP-hybrid-10TL3-en

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Inverter i trefishtë

Blueplanet hibrid 10.0 TL3 është inverter diellor PV, inverter baterie dhe inverter ishull në një dhe plotëson të gjitha kërkesat e mundshme për sistemin tuaj të ruajtjes së energjisë me energji diellore:

futja e energjisë diellore në rrjet
karikimi i baterisë me energji të tepërt diellore
rritja e vetëkonsumit ditën dhe natën për shkak të shkarkimit të baterisë
qendra e kontrollit për funksionimin emergjent ose jashtë rrjetit nëpërmjet sistemit FV
Efikas

Përveç efikasitetit maksimal prej mbi 98 përqind për furnizimin me energji elektrike në rrjet dhe mbi 97 përqind për karikimin dhe shkarkimin e baterive, inverteri shfaq gjithashtu një sjellje të shkëlqyer të ngarkesës së pjesshme.
Përfitimet tuaja me një shikim

Prodhimi inverter 10 kW, gjithashtu në funksionimin e baterisë
Funksionimi paralel me rrjetin 3-fazor, i aftë jashtë rrjetit, Klikoni këtu për të blerë veçmas funksionin rezervë të energjisë >>
2 gjurmues MPP për integrim fleksibël të sistemeve diellore PV
Efikasitet 98%, sjellje e jashtëzakonshme e ngarkesës së pjesshme
Menaxhimi dhe monitorimi i integruar i baterisë
Pllakë përshtatës dhe peshë e ulët për instalim të lehtë
Kërkohet EMS e veçantë për monitorimin dhe funksionet e avancuara të menaxhimit të energjisë (monitorimi në ueb blueplanet disponohet vetëm për invertorët PV)

Additional information

brands

Kaco

AC output power [kW]

3 – 50

Phase

Three phase

Inverter Type

Hybrid

Product Filters