Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

KBE Cable black 100m


970,86 

DOWNLOAD DATASHEET:    brochure-KBE-Solar-DB-incl.-TÜV-certificate

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

H1Z2Z2-K / EN 50618
IEC 131 / IEC 62930
TĂśV 2 PfG 1169/10.19
1.500 VDC / 1.800 VDC maksimumi.
Qëndrueshmëri ndaj rrezeve ultraviolet
Rezistencë më e lartë ndaj ujit
Klasa e ndezshmërisë Dca përafërsisht.

Product Filters