Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SBR224

Brands Sungrow  SBR224
Battery Type 22.4kwh

 

DOWNLOAD DATASHEET:      Sungrow 9,6kWh-25,6kWh_datasheet

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

PERFORMANCA E LARTË
Deri në 30 A rrymë e vazhdueshme karikimi dhe shkarkimi
me efikasitet të lartë
Deri në 100% energji të përdorshme

FLEKSIBILITETI
I permiresueshem gjate jetes
mbështet 3-8 module për njësi,
maksimumi 4 njësi paralelisht, 9-100 kWh

SIGURIA
Bateri litium fosfat hekuri
ٚ Koncepti i mbrojtjes me shumĂ« nivele dhe
certifikim gjithëpërfshirës i sigurisë

INSTALIM I LEHTË
Kompakt dhe i lehtĂ« pĂ«r t’u instaluar
nga një person i vetëm
ٚ Plug & Play, pa instalime elektrike
ndërmjet secilit
Kërkohen module të baterisë

Additional information

Brands

Sungrow

Storage capacity [kWh]

20 – 40

Product Filters