Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SH 10.0RT

Brands Sungrow SH 10.0 RT
Inverter Type Hybrid
Phase  Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:     DE DS SH5.0RT 6.0RT 8.0RT 10RT Datenblatt

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Inverter diellor rezidencial trefazor Sungrow SH10.0RT Hibrid
Inverter hibrid ruajtës për rritjen e vetëkonsumit

Aplikim fleksibël
Gama e gjerĂ« e tensionit tĂ« baterisĂ« 150 – 600 V
Mbështet lidhjen paralele me komunikim të plotë ndërmjet invertorëve
Ofron 100% ngarkesa të pabalancuara në modalitetin rezervë

Pavarësia e Energjisë
Kalim pa probleme në modalitetin rezervë për mbrojtje kundër ndërprerjeve të energjisë
Karikimi/shkarkimi i shpejtë për të përmbushur kërkesën e konsumit më të lartë dhe tregtimit të energjisë

Menaxhim i zgjuar
Vetëkonsum i lartë me EMS të integruar të optimizuar
Monitorim falas online për të përmirësuar menaxhimin e energjisë për përdoruesit fundorë, instaluesit dhe shitësit me pakicë
Përditësimet e firmuerit në distancë dhe cilësimet e personalizueshme

Instalim i lehtë
Lidhëse unike shtytëse për instalim që kursen kohë
Komisionimi pa prekje me smartphone
I lehte dhe kompakt

Additional information

brands

Sungrow

Inverter Type

Hybrid

AC output power [kW]

3 – 50

Phase

Three phase

Product Filters