Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

BYD B-Box Premium LVS 8.0 battery storage 8 kWh

Brands BYD B-Box Premium LVS 8.0 battery storage 8 kWh
Battery Type 8kWh

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   BYD Battery-Box Premium LVS-8.0_Datenblatt_DE

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Ruajtja e baterisë BYD B-Box Premium LVS 8.0 8 kWh

BYD Battery-Box Premium LVS është një paketë baterish me fosfat hekuri litium (LFP) për përdorim me një inverter të jashtëm.

Një Battery-Box Premium LVS përmban nga 1 deri në 6 module baterish LVS të grumbulluara paralelisht dhe mund të arrijë 4 deri në 24,0 kWh kapacitet të përdorshëm në një kullë.

I shkallëzuar nga 4 kWh në 256 kWh
Fleksibilitet maksimal për çdo aplikacion me deri në 64 module të lidhura paralelisht
E përputhshme me invertorët kryesorë të tregut 1 dhe 3 fazor
Bateria me litium fosfat hekuri pa kobalt (LFP): Siguria maksimale, Cikli i Jetës dhe Fuqia
I aftë për rezervë urgjence me fuqi të lartë dhe funksion jashtë rrjetit
Dizajni i patentuar i prizës së brendshme nuk kërkon instalime elektrike shtesë
Optimizimi i Vetë-Konsumit për Aplikacione Rezidenciale dhe Komerciale

Additional information

Brands

BYD

Storage capacity [kWh]

4 – 20

Product Filters