Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Goodwe ET Series 25KW

Brands Goodwe ET series
Inverter Type Hybrid
Phase Three phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   3602000061_Goodwe GW29.9K-ET_Datasheet_EN

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Inverteri i Serisë GoodWe ET 15-30kW është ideal për përdorime të mëdha rezidenciale ose të vogla tregtare dhe industriale. Si thelbi i zgjidhjes së ruajtjes së energjisë, invertorët e tensionit të lartë lehtësojnë ruajtjen e fuqishme të energjisë dhe menaxhimin e ngarkesës për autonomi të optimizuar dhe kosto të reduktuar të energjisë. Invertorët ET gjithashtu paraqesin rruajtje maksimale që balancon kërkesën për energji dhe fuqinë e importuar të rrjetit, për të reduktuar në mënyrë efektive kërkesën shtesë të rrjetit. Për më tepër, falë kontaktit të thatë në inverter, ngarkesat e jashtme si pompat e nxehtësisë gjithashtu mund të aktivizohen në mënyrë fleksibël për të optimizuar konsumin e energjisë. Seritë mund të kombinohen me një sërë kapacitetesh dhe markash baterish, duke përfshirë GoodWe Lynx Home F.

Additional information

Brands

Goodwe

Inverter Type

Hybrid

Phase

Three phase

AC output power [kW]

3 – 50

Product Filters