Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SG 8.0 RT

Brands Sungrow SG 8.0 RT
Inverter Type On grid
Phase  Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:     DE DS SH5.0RT 6.0RT 8.0RT 10RT Datenblatt

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Inverter me tela Sungrow SG 8.0 RT me shumë MPPT për sistemin 1000 Vdc

Rendiment i lartë
E përputhshme me modulet bifaciale
Nisja më e ulët dhe diapazoni më i gjerë i tensionit MPPT
Funksioni i integruar i rikuperimit PID

I sigurt dhe i qëndrueshëm
Ndërprerës i qarkut të defektit të harkut të shpejtë
Pajisja e integruar e tipit II të mbrojtjes nga mbitensionet DC&AC
Vlerësim i lartë kundër korrozionit C5

Menaxhim i zgjuar
Përditësimet e firmuerit në distancë
Monitorim drejtpërdrejt 24/7
Skanim i zgjuar i kurbës IV

Lehtë dhe miqësore me përdoruesit
Dizajn kompakt 18 kg
Lidhëse unike shtytëse
Komisionim i shpejtë dhe i lehtë përmes aplikacionit

Additional information

AC output power [kW]

3 – 50

brands

Sungrow

Phase

Three phase

Inverter Type

Grid feed-in

Product Filters