Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Goodwe SDT G2 Series 4KW

Brands Goodwe SDT G2 Series 4-15kW
Inverter Type Grid feed-in
Phase Three phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   3002000036_Goodwe GW4-15KT-DT_Datasheet_EN

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Additional information

brands

Goodwe

Inverter Type

Grid feed-in

Phase

Three phase

AC output power [kW]

3 – 50

Product Filters