Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Kaco blueplanet 50.0 TL3

Brands Kaco Blu planet 50 TL3
Inverter Type Ongrid
Phase Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   DTS_bp-50TL3-en

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Njësi kompakte e montuar në mur për
projektet e decentralizuara megavat
E përshtatur për përdorim ekonomik në
parqe diellore
Veti të veçanta për ekstreme
kushtet klimatike
Karakteristikat teknike largpamëse për
kërkesat e ardhshme
Lidhje miqësore me instalimin
zonë, funksionim miqësor për përdoruesit
Ndërprerëset e seksionit të integruar për
rrjeti dhe plani me kosto efektive
mbrojtje me Powador protect

Additional information

AC output power [kW]

3 – 50

brands

Kaco

Phase

Three phase

Inverter Type

Grid feed-in

Product Filters