Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

IBC FlexiSun 1x6mmÂČ red 500m

Reel each meter
500
Max. System Voltage [V]
1500
Nominal voltage [V]
1000/1000
Min outer diameter [mm]
5,8
Max outer diameter [mm]
6,4
Max operation voltage DC [V]
1800/1800
Conductor diameter [mm]
2,9
Color
Red
Copper basis (€/100kg)
150
Cu-number [kg/1000m]
58
Max operation voltage AC [V]
1200/1200
Nominal cross section [mmÂČ]
6

 

Minimum order quantity for this product is 3

DOWNLOAD DATASHEET:   _IBC FlexiSun 1x6mmÂÂČ red 500m_Datasheet_EN

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

IBC FlexiSun 1x6mm2 ROT 500m

CilĂ«sia e lartĂ«, fleksibiliteti dhe qĂ«ndrueshmĂ«ria janĂ« tiparet kryesore tĂ« kabllove tona PV IBC FlexiSun. IBC Solar ofron kabllo tĂ« cilĂ«sisĂ« sĂ« lartĂ«, IBC FlexiSun, e certifikuar pĂ«r 30 vjet jetĂ«gjatĂ«si, pĂ«rmbush standartet VDE dhe TÜV.

Cilësia
Kriteret e vërtetuara të ndërtimit të kabllos IBC FlexiSun, si p.sh. përbërja e gomës EVA e lidhur posaçërisht, e bëjnë kabllon tonë fotovoltaike me shkurtesën e projektimit H1Z2Z2-K një zgjidhje miqësore me instalimin dhe absolutisht rezistente ndaj motit.
Përbërja e materialeve pa halogjen
Rezistent ndaj UV dhe ozonit
Rezistenca ndaj ujit AD8 sipas DIN EN 50656-2
VDE dhe TÜV testuar sipas EN 50618:2014 dhe IEC62930
Që nga prezantimi i produktit, kablloja IBC FlexiSun ka kaluar dhe ende kalon të gjitha testet e nevojshme dhe të njohura dhe plotëson të gjitha standardet, ndërsa të gjitha materialet kanë mbetur të pandryshuara. Standardi i cilësisë i testuar IBC!

Aplikacionet
Kablloja diellore e vetme në botë e certifikuar nga VDE ofron një zgjidhje për shumë fusha aplikimi pas më shumë se 15 vjet përvojë në përdorim, pa asnjë defekt material të gjurmueshëm.
Aplikimi i brendshëm dhe i jashtëm
I përshtatshëm për instalime që kërkojnë kabllo të varrosura drejtpërdrejt duke marrë parasysh udhëzimet e instalimit në fuqi (shih shkarkimet)
I përshtatshëm për instalime në ujë p.sh. sisteme FV lundruese
Si përmbledhje, kablloja fotovoltaike IBC FlexiSun është zgjidhja ideale për të gjitha sistemet rezidenciale, tregtare dhe të montuara në tokë, si dhe për sistemet FV lundruese.

Garancia
Me IBC SOLAR si një garanci gjermane ju përfitoni nga një garanci 10-vjeçare e produktit me kusht që të respektohen kushtet e garancisë. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, cilësia 100% e testuar e kabllove IBC FlexiSun konfirmon një jetëgjatësi të pritshme të orientuar drejt aplikimit prej të paktën 30 vjetësh. Për më shumë informacion në lidhje me garancinë tonë, hidhini një sy shkarkimeve tona.

 

Për çdo pyetje mund të drejtoheni tek: https://www.det-de.al/kontakt-det-fotovoltaike-shqiperi/

Additional information

Brand

Axitec

Charging power [kW]

10 – 15

Features

Wifi

Phase EV

Single phase

Product Filters