Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Kaco Blu planet 5.0 NX3

Brands Kaco Blu planet 5.0   NX3
Inverter Type Ongrid
Phase Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   DTS_bp-3-5 NX3-en

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Make
  • Kaco
Category:

Description

Dizajn funksional, i fortë
mënyra shpesh të lehta dhe fleksibël
të instalimit

DC SPD Lloji II, AC SPD Lloji III*

Ndërprerës DC i integruar, Sunclix
lidhësit

Mbrojtje nga polariteti i kundërt DC

Aplikacione miqësore për përdoruesit për konfigurimin e Wi-Fi
dhe monitorimi

Additional information

brands

Kaco

AC output power [kW]

3 – 50

Inverter Type

Grid feed-in

Phase

Three phase

Product Filters