Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SG33CX-P2

Brands Sungrow SG33CX-P2
Inverter Type On grid
Phase  Three Phase
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

RENDIM I LARTË

Hyrja e rrymës DC 15A, e pajtueshme me modulin PV mbi 500W+
Modaliteti i optimizimit dinamik të hijeve
Funksioni i integruar i rikuperimit PID
INVESTIME MË E ULËT

LehtĂ« pĂ«r t’u trajtuar falĂ« reduktimit tĂ« peshĂ«s 34%.
Lidhe dhe luaj me dizajnin e shtrëngimit
SMART O&M

Diagnoza dhe mbrojtja e komponentit kryesor
Diagnoza e kurbës inteligjente IV
Funksioni i regjistrimit të gabimeve të rrjetit, i lehtë për O&M në distancë
SIGURIA E DËSHMUAR

Mbrojtje IP66 dhe C5 Anti-korrozioni
DC Lloji I+II SPD, AC Lloji II SPD
Mbështet funksionin AFCI 2.0

Additional information

AC output power [kW]

3 – 50

brands

Sungrow

Inverter Type

Grid feed-in

Phase

Three phase

Product Filters