Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Karikues per makine elektrike AxiBox

 

DATASHEET DOWNLOAD:    DB_AXIbox 11K_EN_1

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

AXIbox  11kW

Karikues per makine elektrike me performancë të lartë me efikasitet të lartë për e-mobilitet me kabllo karikimi 7 m.

 

Lidhja
Furnizimi me energji elektrike: 3P+N+PE
Rryma maksimale e hyrjes :16 A
Tension Nominal: 400V AC
Frekuenca: 50 / 60 Hz

Ngarkimi
Tension karikimi 400 V AC
Rryma e karikimit 16 A
Fuqia karikuese 11 kW
Dimensionet: 325 x 181 x 87 mm
Pesha: 3,6 kg

Siguria
Kategoria e mbrojtjes: IP IP65
IK Kategoria e Mbrojtjes: IK10
Rryma e mbetur: DC
monitorimi > 6 mA DC

Shtesë
Funksionet mbrojtëse: Monitorimi i kufijve të tensionit, frekuenca dhe temperatura

 

Për çdo informacion mund të drejtoheni tek: https://www.det-de.al/kontakt-det-fotovoltaike-shqiperi/

Additional information

brrand

Axitec

Charging power [kW]

10 – 15

Features

Wifi

Phase EV

Single phase

Product Filters