Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Wallbox Pulsar Plus

DOWNLOAD DATASHEET:      EN_Pulsar_Plus_Datasheet_English

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Kompakt
Më e lehtë se një laptop.

E fuqishme
Kapaciteti karikues deri në 22 kW.

Lidhur
Lidheni karikuesin tuaj me çdo pajisje inteligjente nëpërmjet Wi-Fi ose Bluetooth dhe përdorni aplikacionin myWallbox për të kontrolluar me lehtësi karikuesin tuaj.
Në dispozicion vetëm për Pulsar Plus

E kontrollueshme
Programoni seanca karikimi që përfitojnë nga tarifat e energjisë jashtë pikut, monitoroni statusin e karikuesit tuaj dhe më shumë përmes aplikacionit myWallbox.

E përputhshme me EV-në tuaj
Pulsar Plus disponohet me kabllo karikimi të tipit 1 dhe tip 2.

Qëndrueshmëria
Pulsar Plus është i certifikuar rezistent ndaj ujit dhe pluhurit me vlerësimet e mbrojtjes IP54 dhe IK08, duke lejuar instalim të sigurt brenda ose jashtë.

Product Filters