Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SG 20 RT

Brands Sungrow SG 20 RT
Inverter Type On grid
Phase  Three Phase

 

DOWNLOAD DATASHEET:      Sungrow_SG15_17_20RT_Datasheet  

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Sungrow SG20RT Inverter trefazor 20000kW

RENDIM I LARTË

Nisja më e ulët dhe tension më i gjerë MPPT
E përputhshme me modulet bifaciale
Funksioni i integruar i rikuperimit PID
MENAXHIM SMART

Skanimi i kurbës inteligjente IV
Monitorim direkt 24/7
Përditësimet e firmuerit në distancë
I SIGURT DHE TË QËNDRUESHËM

Ndërprerës i qarkut të defektit të harkut të shpejtë
Lloji II i integruar DC & AC SPD
Vlerësim i lartë kundër korrozionit C5
INSTALIM I LEHTE

Dizajn kompakt 21 kg
Lidhëse unike shtytëse
Komisionim i shpejtë dhe i lehtë përmes aplikacionit

Additional information

AC output power [kW]

3 – 50

brands

Sungrow

Phase

Three phase

Inverter Type

Grid feed-in

Product Filters