Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Goodwe ET Plus+ Series 6.5KW

Brands Goodwe ET Plus+
Inverter Type Hybrid
Phase Three phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   3602000036_Goodwe GW10K-ET Plus _Datasheet_EN

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Marka ET PLUS+ nga GoodWe është një inverter trefazor i ruajtjes së energjisë me tension të lartë që sjell pavarësi më të madhe të energjisë dhe maksimizon vetëkonsumimin përmes kontrollit të zgjuar të ngarkesave dhe fuqisë më të lartë të karikimit dhe shkarkimit. Duke mbuluar një gamë fuqie prej 5 kW, 6,5 kW, 8 kW dhe 10 kW, ET PLUS+ lejon dalje 100% të pabalancuar për të maksimizuar fuqinë e prodhimit dhe përmban kohën e ndërrimit të nivelit të UPS në 8 ms në ngarkesa induktive. Përveç kësaj, vlera e paracaktuar e SOC dhe ngarkimi i baterisë me një klikim rrisin më tej sigurinë.

Additional information

AC output power [kW]

3 – 50

Brands

Goodwe

Inverter Type

Hybrid

Phase

Three phase

Product Filters