Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Weco dual voltage Battery 5.3 LV/HV

Brands Weco dual voltage Battery   5.3 LV/HV
Battery Type 5.3 kwh

 

DOWNLOAD DATASHEET:        5K3_LV_HV_datasheet_v.1G

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Tension i dyfishtë
5K3 LV/HV është moduli më i avancuar i litiumit për sistemet e ruajtjes së energjisë shtëpiake dhe industriale.

Një produkt i përshtatshëm si për aplikimet LV ashtu edhe për HV. Lidhje të shpejta.

Aplikim i montuar në mur, i montuar në dysheme, i montuar në stiv, aplikim në seri ose paralel.

Kapacitet i lartë falë konfigurimit të zgjerueshëm dhe të thjeshtë.

Monitorim me valë për ndërhyrje dhe mirëmbajtje në kohë reale.

Additional information

Brands

Weco

Storage capacity [kWh]

10 – 20

Product Filters