Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Kaco blueplanet 105 TL3

Brands Kaco Blu planet 105 TL3
Inverter Type Ongrid
Phase Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   DTS_bp-87+92TL3-en

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Kursimi i kostos për shkak të linjës 480V
tensionit dhe seksionit të integruar
çelsat
Optimizuar për modulet PV me
1000V dhe 1500V
Efikasiteti dhe mbingarkesa më e lartë
kapaciteti përmes karbitit të silikonit
teknologjisë
Dendësi e lartë e fuqisë për të lehtë
trajtimin dhe logjistikën
Komisionimi i dobët dhe përditësimet
nëpërmjet shërbimeve në distancë
Dizajni i decentralizuar ose ‘Virtual
Koncepti qendror i mundshëm

Additional information

AC output power [kW]

101 – 170

brands

Kaco

Inverter Type

Grid feed-in

Phase

Three phase

Product Filters