Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Inverter Kaco blueplanet 8.0 NX3

Brands Kaco Blu planet 8.0 NX3
Inverter Type Ongrid
Phase Three Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:   DTS_bp-8-20 NX3-en

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Make
  • Kaco
Category:

Description

Inverter Kaco blueplanet 8.0 NX3

Inverter multi-MPPT për banim
dhe impiante të vogla komerciale diellore PV

Mendo perpara.
gamë e gjerë funksionimi 150 – 1000 V,
Tension i ulët i fillimit

DC SPD Lloji II, AC SPD Lloji III*

2 gjurmues MPP për të ndryshme
dizajnet e sistemit

Mbrojtje nga polariteti i kundërt DC
Dizajn funksional, i fortë
ofron mënyra të lehta dhe fleksibël të
instalimi

 

Për çdo informacion kontaktoni në: https://www.det-de.al/kontakt-det-fotovoltaike-shqiperi/

Additional information

brands

Kaco

Inverter Type

Grid feed-in

Phase

Three phase

AC output power [kW]

3 – 50

Product Filters