Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Jinko Tiger Neo N-type 72HL4-(V) 575W

Brands Jinko Tiger Neo N-type 72HL4-(V)
Power 575
Color Black
Design

Mono-crystalline

Width (mm)

1134

Height (mm)

2278

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 31 Modules

DATASHEET: JINKO_Tiger_Neo_570W_JKM570N-72HL4-V

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Teknologjia SMBB
Mbledhja më e mirë e dritës dhe grumbullimi i rrymës për të përmirësuar fuqinë dhe besueshmërinë e modulit.
Rezistenca PID
Garancia e shkëlqyer e performancës Anti-PID nëpërmjet procesit të optimizuar të prodhimit në masë dhe kontrollit të materialeve.
Qëndrueshmëria kundër kushteve ekstreme mjedisore
Rezistencë e lartë e mjegullës së kripës dhe amoniakut.
Teknologji HOT Hot 2.0
2.0 Moduli i tipit N me teknologjinë Hot 2.0 ka më mirë
besueshmëria dhe LID/LETID më i ulët.
Ngarkesa mekanike e rritur
2400 Pa Çertifikuar pĂ«r tĂ« pĂ«rballuar: ngarkesĂ«n e erĂ«s (2400 Pascal) dhe ngarkesĂ«n e borĂ«s 5400 Pa (5400 Pascal).

 

DOWNLOAD DATASHEET: JINKO_Tiger_Neo_570W_JKM570N-72HL4-V

Additional information

brand

Jinko

Power

575

color

Black frame

Design

Mono-crystalline

Height [mm]

2172 – 2279

Width [mm]

1134 – 1303

Product Filters