Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

AXI premium XXL HCAXI 550W


147,30 

Band Axitec   AC 550MH/144V
Power 550
Color White
Design Half cell
Width 1134
Height 2278

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 31 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:   DB_144zlg_mono 530-555 W

 

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

144 gjysmëqelizë, monokristalor, modul diellor me performancë të lartë

Përparësitë:

  • 15 vjet garanci nga prodhuesi
  • PerformancĂ« e lartĂ« e modulit pĂ«rmes
    Teknologji Half-Cut dhe materiale të zgjedhura
  • TolerancĂ« pozitive e garantuar e fuqisĂ« nga 0-5 Wp me matje individuale
  • 100% inspektim vizual i elektrolumineshencĂ«s nĂ« prodhim
  • Stabilitet i lartĂ« pĂ«r shkak tĂ« dizajnit inovativ tĂ« kornizĂ«s
  • Kuti kryqĂ«zimi dhe sisteme lidhĂ«se me cilĂ«si tĂ« lartĂ«
  • 25 vjet Garancion Performance

 

Garanci ekskluzive lineare AXITEC me performancë të lartë!

Additional information

brand

Axitec Solar

Width [mm]

1134 – 1303

Height [mm]

2172 – 2279

Power

550

color

Silver frame

Design

Half Cell

Product Filters