Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

ASTR 144HC/10 Half Cut, 550 Wp

Brands ASTR 144HC/10 Half Cut, 550 Wp
Power 550
Color Silver
Design Half Cut
Width (mm) 1134
Height (mm) 2279

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 31 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:     ASTORIOS_ASTR_144HC_10_SILVER_FRAME_V2306_ENG

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

TEKNOLOGJIA E GJYSME PRERJES (P-Type, PERC)
Teknologjia Half Cut me emetues të pasivuar (PERC) është një standard i testuar me kohë dhe i përdorur gjerësisht në prodhimin e paneleve diellore në mbarë botën.

Teknologjia me shumë zbarra përdoret në këto module për thithjen më të madhe të dritës dhe përçueshmëri të lartë elektrike.
Teknologjitë e avancuara të prerjes, saldimit dhe klasifikimit për qelizat PV minimizojnë rrezikun e pikave të nxehta dhe sigurojnë
kontrolli i duhur i temperaturĂ«s sĂ« modulit. Çdo panel diellor i nĂ«nshtrohet klasifikimit aktual pĂ«r tĂ« parandaluar mospĂ«rputhjen nĂ« energji
gjenerimi dhe degradimi i mëvonshëm. Renditja e duhur rezulton në prodhim më të lartë të energjisë. Mirëmbajtje e lehtë
dhe prodhimi më i lartë i energjisë i arritur përmes sipërfaqeve të qelqit që pastrohen lehtë me transparencë të lartë.
Përdorimi i komponentëve me cilësi të lartë, duke përfshirë izoluesit, dhe kontrolli rigoroz i cilësisë në çdo hap të prodhimit sigurojnë rezistencë PID (Degradimi i mundshëm i shkaktuar) gjatë gjithë jetës së modulit.

Additional information

brand

Astorios

Height [mm]

2172 – 2279

Width [mm]

1096 – 1134

Power

550

color

Black frame

Design

Half Cell

Product Filters