Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Studer NEXT3

Brands Studer NEXT3
Inverter Type On Grid & Off grid
Phase  Three Phase

 

DOWNLOAD DATASHEET:      studer_next_nx3_

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Karikuesi ynë i gjithanshëm inverter inteligjent 3-fazor me hyrje të integruara MPPT diellore dhe një gamë të gjerë karakteristikash të jashtëzakonshme. Duke siguruar që cilësia zvicerane të ketë performanca të jashtëzakonshme si për aplikacionet offgrid ashtu edhe për ato ongrid, gjenerata e ardhshme i sjell sistemet e bazuara në bateri në nivelin tjetër.

Një gjithëpërfshirës që përputhet me çdo projekt
kërkesë
– NjĂ« zgjidhje e lidhur me rrjetĂ«, 100% jashtĂ« rrjetit. Plot
aftësi rezervë me fuqi maksimale
furnizimi i çdo lloj ngarkese.
– Zgjidhje kompakte dhe e gjithanshme gjithĂ«pĂ«rfshirĂ«se
përshtatur sipas nevojave të projektit
– Performanca dhe integrimi i jashtĂ«zakonshĂ«m
nga çdo burim energjie: diellore, rrjeti,
gjenerator
– Hyrja 3fazore (burimi AC), 3fazor
dalje (ngarkesa AC) dhe fleksi 3-fazor AC,
i konfigurueshëm si një hyrje e dytë ose e dytë
prodhimi i kontrolluar
– E disponueshme nĂ« raft tĂ« montuar nĂ« mur ose 19 inç
version për një profesionist të qetë
integrimin
– Menaxhim inteligjent i energjisĂ« me modelet e AI
– Funksionim i qetĂ« me tĂ« gjithĂ« baterinĂ«
teknologjive. Gati për litium, i integruar
MUND të komunikojë me bateri litium
BMS
– MundĂ«si tĂ« shumĂ«fishta kombinimesh: paralele
funksionimi me një transferim të brendshëm,
sistem me shumë njësi dhe me shumë bateri (jo ende
në dispozicion)
– Monitorim dhe kontroll nĂ« distancĂ« me
portal profesional studer dhe i lehtë
Aplikacioni i monitorimit

Additional information

brands

Studer

Inverter Type

Grid feed-in, off grid

AC output power [kW]

3 – 50

Phase

Three phase

Product Filters