Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SG 17 RT

Brands Sungrow SG 17 RT
Inverter Type On grid
Phase  Three Phase

 

DOWNLOAD DATASHEET:        Sungrow_SG15_17_20RT_Datasheet

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Sungrow SG15RT Inverter trefazor 17000kW

RENDIM I LARTË

Nisja më e ulët dhe tension më i gjerë MPPT
E përputhshme me modulet bifaciale
Funksioni i integruar i rikuperimit PID
MENAXHIM SMART

Skanimi i kurbës inteligjente IV
Monitorim direkt 24/7
Përditësimet e firmuerit në distancë
I SIGURT DHE TË QËNDRUESHËM

Ndërprerës i qarkut të defektit të harkut të shpejtë
Lloji II i integruar DC & AC SPD
Vlerësim i lartë kundër korrozionit C5
INSTALIM I LEHTE

Dizajn kompakt 21 kg
Lidhëse unike shtytëse
Komisionim i shpejtë dhe i lehtë përmes aplikacionit

Additional information

brrand

Axitec

Charging power [kW]

10 – 15

Features

Wifi

Phase EV

Single phase

Product Filters