Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SG125CX-P2

Brands Sungrow SG125CX-P2
Inverter Type On grid
Phase  Three Phase

 

DOWNLOAD DATASHEET:        Sungrow_SG125CX-P2_Datasheet

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Optimizimi i hijeve dinamike
Algoritmi gjurmon kurbën e plotë PV, krahason majat lokale dhe gjurmon pikën më të lartë të fuqisë, për të përmirësuar gjenerimin e përgjithshëm të energjisë. Funksioni mund të aktivizohet lehtësisht në aplikacionin Sungrow iSolarCloud.

Teknologji e integruar AFCI 2.0
Sistemi analizon karakteristikat e sinjalit dhe energjisë për një saktësi të zbulimit të harkut prej 99,9%. Harqet do të zbulohen në një distancë deri në 100 metra në vargun +/- dhe një rrymë maksimale DC prej 26A.

Kufizimi i furnizimit
Pra, për instalimet me vetëm invertorët SG125CX P2, Logger1000 nuk nevojitet më për të përmbushur kufizimet e prodhimit zero. Matësi mund të lidhet drejtpërdrejt me inverterin. Kjo kursen kohë dhe kosto gjatë instalimit.

Additional information

AC output power [kW]

101 – 170

brands

Sungrow

Phase

Three phase

Inverter Type

Grid feed-in

Product Filters