Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Sungrow SH5.0 RS

Brands Sungrow SH 5.0 RS
Inverter Type Hybrid
Phase  Single Phase

 

 

DOWNLOAD DATASHEET:    Sungrow_SH3.0_3.6_4.0_5.0_6.0RSingleF_Datasheet

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Aplikim fleksibël
Gama e gjerë e tensionit të baterisë 80~460 V
Ideale si për montim ashtu edhe për instalime të reja
Funksioni i integruar i rikuperimit inteligjent PID

Pavarësia e Energjisë
Kalim pa probleme në modalitetin rezervë për mbrojtje kundër ndërprerjeve të energjisë
Karikimi ose shkarkimi i shpejtë, duke mundësuar rezultate më të larta vetë-konsumimi
EMS e integruar me personalizim të avancuar

Menaxhim i zgjuar
Të dhënat në kohë reale (mostra e rifreskimit 10 sekonda)
Monitorim i drejtpërdrejtë 24/7 si në internet ashtu edhe me ekran të integruar
Skanimi dhe diagnostikimi i kurbës IV në internet

Konfigurimi miqësor për përdoruesit
Instalimi i plug and play
Monitorimi i iSolarCloud disponohet në aplikacion dhe ueb
I lehtë dhe kompakt, i optimizuar për shpërndarjen e nxehtësisë

Additional information

brands

Sungrow

Inverter Type

Hybrid

AC output power [kW]

3 – 50

Phase

Single phase

Product Filters