Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

LUXOR ECO LINE N-TYPE GLAS-GLAS BIFACIAL M108 415W

Brands Luxor SW M144
Power 555/560/565/570/575
Color Black
Design Bifacial Glass-Glass
Width (mm) 1134
Height (mm) 2279

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 31 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:     Luxor Glas-Glas 415-430W

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

ECO LINE GJYSMËQELLI M108
MONOKRISTALINË
Moduli i ri diellor me 108 qeliza me gjysmë qeliza monokristaline 182 mm x 91 mm, bën përshtypje me përmasat e tij kompakte prej 1724 mm x 1134 mm. Arkitektura me gjysmë qelizë rrit fuqinë dalëse të modulit diellor duke ulur fuqinë rezistente dhe duke rritur reflektimin total. Qelizat diellore me cilësi të lartë me efikasitetin më të lartë dhe sjelljen më të mirë të mundshme në dritë të ulët sigurojnë prodhimin më të mirë të energjisë. Dhe e gjithë kjo me toleranca plus nga 0 deri në 6,49 Wp.

Komponentët e tjerë të nivelit të lartë përfshijnë një lidhje speciale të qëndrueshme në prizë që garanton kontaktin më të mirë të energjisë në të gjitha kushtet dhe korniza me seksion të zbrazët e bërë nga alumini i anodizuar është i pajtueshëm me çdo sistem montimi, si dhe me ngurtësi rrotulluese dhe pa korrozion. I prodhuar sipas standardeve më të larta, çdo modul Luxor Solar karakterizohet nga një nivel i veçantë qëndrueshmërie dhe besueshmërie.

Additional information

brand

Luxor

Power

415

color

Black frame

Design

Bifacial Glass-Glass

Width [mm]

1096 – 1134

Height [mm]

1965 – 2172

Product Filters