Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Swiss Solar IBEX66M-EiGER 670W

Brands Swiss Solar IBEX 66 M-EIGER
Power 670
Color Black
Design Half Cell
Width (mm) 1303
Height (mm) 2384

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 31 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:   IBEX-66M-EiGER-665-670_1661173648_compressed

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

IBEX MODULET DIELLORE MONOKRISTALINË ME EFIKASITETE TË LARTË ME TEKNOLOGJI E GJYSMË QELIZORE

  • Toleranca pozitive e fuqisĂ« (0+5W) e garantuar
  • Punon nĂ« ditĂ« me re dhe me shi PerformancĂ« tĂ« lartĂ« nĂ«n dritĂ« tĂ« ulĂ«t.
  • ËshtĂ« miratuar teknologjia monolitike e strukturĂ«s sĂ« qelizave perc (karakteristikat e rezistencĂ«s sĂ« ulĂ«t) (efikasiteti maksimal i konvertimit tĂ« moduleve Ă«shtĂ« deri nĂ« 21,57%)
  • VLERËSIMI EKSTREM I MOTIT. KornizĂ« aliazh alumini tĂ« teknologjisĂ« sĂ« lartĂ«, e certifikuar pĂ«r borĂ« tĂ« lartĂ« (5400 Pa) dhe ngarkesa tĂ« erĂ«s (3800 Pa)
  • Rezistenca e reduktuar midis qelizave MĂ« pak mikro çarje, fuqi mĂ« e lartĂ« e prodhimit
  • KORNIZA SUPER FORTE. Rezervuari i tejmbushjes Ă«shtĂ« i papĂ«rshkueshĂ«m nga uji me dy shtresa. Korniza e aluminit rrit forcĂ«n e ngarkesĂ«s mekanike me 10%

Additional information

brand

Swiss Solar

Power

670

Width [mm]

1134 – 1303

Height [mm]

2279 – 2384

color

Black frame

Design

Half Cell

Product Filters