Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Panel Diellor AXIbipremium XQ HC MT 660 Wp

Moduli diellor dyfacial me performancë të lartë
132 gjysmëqelizë, monokristalore

Përparësitë:

 • 15 vjet garanci nga prodhuesi
 • Deri nĂ« 25 % mĂ« shumĂ« fuqi dalĂ«se nga
  Bifacial-Teknologji
 • TolerancĂ« pozitive e garantuar e fuqisĂ«
  nga 0-5 Wp me matje individuale
 • 100% inspektim vizual i elektrolumineshencĂ«s
  në prodhim
 • Stabilitet i lartĂ« pĂ«r shkak tĂ« dizajnit inovativ tĂ« kornizĂ«s
 • Kuti bashkimi me cilĂ«si tĂ« lartĂ«
  dhe sistemet lidhëse
 • 25 vjet Garancion Performance

Garanci ekskluzive lineare AXITEC me performancë të lartë!

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Make
 • Axitec Solar

Description


Panel Diellor AXIbipremium XQ HC MT 660 Wp

Panelet diellore AXIbipremium XQ HC MT janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për sistemet e montuara në tokë, veçanërisht atje ku performanca e lartë është kritike. Me 144 qeliza, këto panele ofrojnë një efikasitet të lartë të konvertimit të energjisë diellore në energji elektrike. Kombinimi i teknologjisë inovative dhe dizajnit të avancuar bëjnë këto panele ideale për përdorim në projekte të ndryshme, duke siguruar një burim të qëndrueshëm dhe efikas të energjisë diellore. AXIbipremium XQ HC MT është një zgjedhje e fuqishme dhe e qëndrueshme për ata që kërkojnë të investojnë në një sistem diellor të lartë cilësie për rendiment të optimal.

● 15 vjet garanci nga prodhuesi

● Performanca mĂ« e lartĂ« e modulit nĂ«pĂ«rmjet Half-Cut-Technology dhe materialeve tĂ« testuara

● TolerancĂ« e garantuar e fuqisĂ« pozitive nga 0-5 Wp

● Testim 100% EL

● Dizajn special i kornizĂ«s me qĂ«ndrueshmĂ«ri tĂ« lartĂ«

 

Për çdo informacion kontaktoni në: https://www.det-de.al/kontakt-det-fotovoltaike-shqiperi/

Additional information

brand

Axitec Solar

Product Filters