Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Swiss Solar IBEX54M-EiGER 550W

Brands Swiss Solar IBEX 54M-EIGER
Power 550
Color Black
Design Half Cell
Width (mm) 1303
Height (mm) 1965

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 31 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:   IBEX-54M-EiGER-530-550_compressed

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Toleranca pozitive e fuqisë (0+5W) e garantuar

Performancë e lartë nën dritë të ulët.
Punon në ditë me re, me shi

VLERËSIMI EKSTREM I MOTIT.
Kornizë alumini të teknologjisë së lartë, e çertifikuar për të lartë
bora (5400 Pa) dhe ngarkesa e erës (3800 Pa)

ËshtĂ« miratuar teknologjia monolitike e strukturĂ«s sĂ« qelizave perc (karakteristikat e rezistencĂ«s sĂ« ulĂ«t) (efikasiteti maksimal i konvertimit tĂ« moduleve Ă«shtĂ« deri nĂ« 21,48%)

Rezistenca e reduktuar ndërmjet qelizave Më pak mikro
çarje, fuqi më e lartë e prodhimit

KORNIZA SUPER FORTE. Rezervuari i tejmbushjes është i papërshkueshëm nga uji me dy shtresa. Korniza e aluminit rrit forcën e ngarkesës mekanike me 10%

Additional information

brand

Swiss Solar

Power

550

color

Black frame

Design

Half Cell

Width [mm]

1134 – 1303

Height [mm]

1965 – 2172

Product Filters