Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

SUNMAN Monocrystalline Module 430W

Brands SUNMAN Monocrystalline 430W
Power 430
Color Silver
Design Monocrystalline
Width (mm) 1080
Height (mm) 2054

Minimum order quantity is 1 Container = 460 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:  SunMan eArc SMF 430 F 12X 12UW 2.054×1.080×2 7,3kg

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

Panel super i lehtë
Material pa përbërje xhami i cili peshon 7.3 kg dhe 70% më i ndriçueshëm se panelet e tjerë.

Instalim i shpejtë
Nëpërmjet njehësimit të shpejtë të instalimit midis moduleve, nuk kërkon penetrim, redukton kohën e instalimit me 40% dhe eleminon përdorimin e pajisjeve montuese.

Estetike
Integrim pa probleme me sipërfaqen e instalimit.

I durueshëm fizikisht
eArc është i pari xham i cili ka kaluar testin e durueshmërisë si modul konvencional, duke përfshirë IEC 61215:2016, IEC61730:2016 dhe UL1703 (USA). eArc ka kaluar gjithashtu PID dhe të gjitha testet përkatëse përkundrejt kushteve ekstreme atmosferike dhe gërryerjes së produktit si pasojë e tyre.

Additional information

brand

Sunman

Power

430

color

Silver frame

Design

Mono-crystalline

Height [mm]

1965 – 2172

Width [mm]

1096 – 1134

Product Filters