Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

ASTR 108HCND/10 Series 445 Wp

Brands ASTORIOS 10 8HCN/10 445W
Power 445W
Color BLACK Frame
Design Glass-Glass
Width (mm) 1134
Height (mm) 2279

 

Minimum order quantity is 1 Pallet = 36 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:     ASTORIOS_ASTR_108HCND_10_BLACK_FR_BI_DG_V2307_ENG

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

TOPCon TEKNOLOGJIA
Përjetoni performancën më të avancuar të PV të ASTORIOS-it N-Type N-Tunnel Oxide Contact Passivated (TOPCon)
Zgjedhje e vogël midis teknologjive të avancuara diellore me kosto më të ulët të balancës së sistemit (BOS), që kërkon më pak
avantazhe të tjera mbi zgjidhjet konvencionale të paneleve diellore.
Aftësitë me performancë të lartë të moduleve tona TOPCon PV të tipit N i bëjnë ato një investim tërheqës për
si aplikimet rezidenciale ashtu edhe ato komerciale. Ato janë veçanërisht të përshtatshme për projekte që kërkojnë maksimumin
gjenerimi i energjisë brenda kufizimeve të kufizuara të hapësirës.
Për të krahasuar panelet diellore 585 Wp N-Type TOPCon kanë të njëjtat dimensione si diellore 550 Wp P-Type PERC
panele.
Këto karakteristika rezultojnë në eliminimin e degradimit të shkaktuar nga potenciali (PID) dhe
degradimi i shkaktuar nga drita (LID).
Jetëgjatësia dhe qëndrueshmëria e jashtëzakonshme janë shenja dalluese të teknologjisë sonë N-Type TOPCon, duke siguruar që modulet tona të vazhdojnë të performojnë në mënyrë optimale me kalimin e kohës, duke ofruar performancë dhe besueshmëri afatgjatë.

Additional information

brand

Astorios

Height [mm]

2172 – 2279

Width [mm]

1096 – 1134

Power

445

color

Silver frame

Design

Bifacial Glass-Glass

Product Filters