Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

Eurener MEPV 144 Bifacial 500W

Brands Eurener MEPV 144
Power 500
Color Black
Design Bifacial Glass-Glass
Width (mm) 1134
Height (mm) 2093/2279

 

Minimum order quantity is 1 Container = 460 Modules

DOWNLOAD DATASHEET:   EurenerSolar 500 Technical Data

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Description

144 qeliza Gjysmë e prerë monokristaline

PERC dyfaciale
Gjeneron energji diellore nga të dyja anët

E tejdukshme
Drita mund të kalojë nëpër të

Rezistenca ndaj ngarkesës
Ngarkesa e përparme / Ngarkesa e pasme

+5 W
Toleranca pozitive e fuqisë

Efikasiteti
Efikasiteti mbi 21%.

Additional information

brand

Eurener

Power

500

color

Black frame

Design

Bifacial Glass-Glass

Height [mm]

1965 – 2172, 2172 – 2279

Width [mm]

1096 – 1134

Product Filters