Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow 800W Alternator Charger

Brands Ecoflow 800W Alternator
Model EF-FC-301-1

 

DOWNLOAD DATASHEET:

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Zgjatni kohën e funksionimit të baterisë së shtëpisë tuaj RV
Përshtatet me lehtësi me bateritë e shtëpisë 12V/24V RV. Lidhet me stacionet e energjisë portative EcoFlow dhe mbron bateritë e shtëpisë RV ndërsa zgjeron kapacitetin e ruajtjes së energjisë deri në 7,2 kWh*.

*Me bateri EcoFlow DELTA Pro dhe DELTA Pro Extra

Siguria për çdo udhëtim

 

Me një rezistencë të lartë termike, teknologjia e nitridit të galiumit (GaN) siguron karikim të sigurt çdo herë. Karikuesi i alternatorit 800 W ofron karakteristika të shumta sigurie, duke përfshirë mbrojtjen nga nëntensioni që parandalon përdorimin e tepërt të energjisë dhe dëmtimin e baterisë fillestare. Një garanci 2-vjeçare ju siguron përvojën dhe qetësinë shpirtërore.

 

Additional information

Modeli

EF-FC-301-1

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

Bluetooth – Wi-Fi

Permasat

(242×194×35 mm)

Pesha

5.1 lb (2.3 kg)

Hyrjet - Daljet

Input: 11V-31V, 76A Max.

Output: 40V-60V, 800W Max.

Tipi i Mbrojtjes

Reverse polarity protection

Overcurrent protection

Short circuit protection

Overvoltage protection

Undervoltage protection

Siguresa

125A

Ecoflow Product

Smart Devices

Product Filters