Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA Pro + DELTA Pro Smart Extra Battery

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Një njësi e vetme DELTA Pro ka një dalje AC 3600 W, e cila mund të zgjerohet deri në 4500 W me teknologjinë X-Boost. Fuqia 99,99% pajisje të rënda në shtëpi, jashtë ose në punë. Madje mund të çiftoni dy njësi së bashku për të arritur 7200 W me Panelin Smart Home.

 

E gatshme per cdo urgjence. Kur puna bëhet e vështirë dhe nuk keni mundësi të karikimit, merrni një karikim të shpejtë 1800 W DC me gjeneratorin inteligjent EcoFlow (shitet veçmas). Thjesht futni gjeneratorin direkt në baterinë tuaj shtesë nëpërmjet portës në pjesën e pasme. Kjo funksionon edhe kur shkëputeni nga DELTA Pro.

Additional information

Kapaciteti

3600Wh
Support up to two DELTA Pro Smart Extra Battery/Smart Generator

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

Wi-Fi, Bluetooth, wired

Permasat

25*11.2*16.4 in/63.5*28.4*42cm

Pesha

Approx. 99lbs/45kg

Daljet

AC Output 4 outlets, 230V/16A, 3600W total (Surge 7200W)
USB-A Output 2 ports, 5V, 2.4A, 12W Max per port
USB-A Fast Charge 2 ports, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max per port
USB-C Output 2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max per port

Teknologjia e Baterise

LFP

Koha e Karikimit

1.9 Hours (AC)
37.5 Hours (12V Car Charger)

Product Filters