Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow Smart Generator (Dual Fuel)

Brands Ecoflow Smart Generator
Battery Power 720Wh (28.8V)

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Prezantimi i zgjidhjes pĂ«rfundimtare tĂ« energjisĂ« rezervĂ« pĂ«r tĂ« shoqĂ«ruar stacionin tuaj tĂ« energjisĂ« portative (DELTA Pro/Max/Power Kits). Gjeneratori inteligjent EcoFlow, tani me mbĂ«shtetje me karburant tĂ« dyfishtĂ«. ËshtĂ« mĂ« i zgjuar dhe me propan Ă«shtĂ« mĂ« efikas dhe mĂ« intuitiv se pjesa tjetĂ«r, ndĂ«rsa integrohet pa probleme me pajisjet tuaja EcoFlow DELTA Max, Pro & Power.

Kapacitet i madh për ndërprerje të zgjatura.

Me njĂ« fuqi 1600W-1800W*1 dhe njĂ« rezervuar benzine 4L, mund tĂ« gjeneroni 5,4 kWh nĂ« benzinĂ« ​​ose edhe 20 kWh me LPG*2. Kjo ju jep orĂ« deri nĂ« 12,5 orĂ« kohĂ« pune vetĂ«m me LPG. Lidheni atĂ« me DELTA Pro/Max pĂ«r t’u karikuar kur nuk keni mundĂ«si tĂ« tjera. Gjithçka duke pĂ«rdorur mĂ« pak karburant, duke prodhuar mĂ« pak zhurmĂ« dhe duke prodhuar mĂ« pak emetime.

Additional information

Modeli

R80-i

Ngjyra

Gri e erret

Tipi i Motorit

Single cylinder, four-stroke, forced-air cooling, overhead valve

Pesha

67.2 lbs/30.5kg

Daljet

42-58.8 V, 32A

Ecoflow Product

Smart Devices

Product Filters