Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow Smart Generator 4000

Brands Ecoflow Smart Generator 4000
Battery Power 720Wh (28.8V)

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Efikasitet më i lartë, më i besueshëm kur lidhet me EcoFlow DELTA Pro 3

Zhbllokoni fuqinë dhe besueshmërinë e pakrahasueshme me konfigurimin hibrid EcoFlow Smart Generator 4000 (Dual Fuel) dhe EcoFlow DELTA Pro 3. Duke shfaqur karikim të shpejtë 3200 W DC dhe efikasitet të përmirësuar deri në 40%, ata shkëlqejnë në skenarë të ndryshëm, nga fuqia rezervë deri te karikimi në lëvizje.

Rezervimi i energjisë është bërë i zgjuar dhe i thjeshtë
Me katër mënyra rezervë inteligjente vetë-nisëse (kur çiftohet me EcoFlow DELTA Pro 3), rezervimi i energjisë nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Additional information

Modeli

R80-i

Ngjyra

Gri e erret

Tipi i Motorit

196CC Four-stroke

Pesha

83 lbs/38kg

Daljet

4060V, 58A max.

Ecoflow Product

Smart Devices

Product Filters