Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA 2 + DELTA 2 Smart Extra Battery

  • Kapaciteti i zgjerueshĂ«m – Kapaciteti i zgjerueshĂ«m 1-3 kWh pĂ«r tĂ« rritur ruajtjen tuaj sipas nevojave tuaja. Shtoni baterinĂ« shtesĂ« DELTA 2 pĂ«r tĂ« arritur 2048 Wh ose shtoni baterinĂ« DELTA Max Extra pĂ«r tĂ« arritur 3040 Wh. E shkĂ«lqyeshme pĂ«r kopje rezervĂ« nĂ« shtĂ«pi ose pajisje tĂ« pĂ«rditshme.
  • Dalje e madhe AC – Dalja 1800 W AC do tĂ« thotĂ« qĂ« ju mund tĂ« fuqizoni mĂ« shumĂ« se 90% tĂ« pajisjeve tuaja shtĂ«piake. Ose provoni tĂ« lidhni deri nĂ« 15 pajisje njĂ«herĂ«sh. Ndryshe nga markat e tjera, DELTA 2 mund tĂ« parandalojĂ« mbingarkimin nga pajisjet deri nĂ« 2200 W falĂ« teknologjisĂ« X-Boost.
  • Karikimi 7x mĂ« i shpejtĂ« AC – Teknologjia X-Stream do tĂ« thotĂ« qĂ« DELTA 2 karikohet 7 herĂ« mĂ« shpejt se konkurrenca. Kjo Ă«shtĂ« 0–80% nĂ« vetĂ«m 50 minuta dhe 0-100% nĂ« 80 minuta me hyrjen AC.
  • Ose kurseni pa sakrifikuar shpejtĂ«sinĂ« – Lidhni panelet diellore portative dhe merrni fuqi deri nĂ« 500 W pĂ«r t’u karikuar nga kudo nĂ« 3 orĂ«.
  • NdĂ«rtuar pĂ«r tĂ« qĂ«ndruar 6 herĂ« mĂ« shumĂ« – PĂ«rfitoni vite tĂ« tĂ«ra pĂ«rdorimi tĂ« rregullt deri nĂ« kapacitetin 80%. Kjo varet nga kimia e baterisĂ« LFP qĂ« ju jep 3000+ cikle.
  • Kontrolloni nga kudo – PĂ«rdorni aplikacionin EcoFlow pĂ«r tĂ« kontrolluar DELTA 2 tuaj nga kudo duke pĂ«rdorur Wi-Fi. Lidhu me Bluetooth kur Ă«shtĂ« jashtĂ« rrjetit. Sido qĂ« tĂ« jetĂ«, mund tĂ« kontrolloni tĂ« dhĂ«nat e karikimit, tĂ« personalizoni cilĂ«simet dhe tĂ« rregulloni me lehtĂ«si shpejtĂ«sinĂ« e karikimit.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Kapaciteti i zgjerueshëm
DELTA 2 zgjeron deri në 3092 Wh me bateri shtesë inteligjente, duke e mbajtur shtëpinë tuaj të ndezur në çdo rast urgjence.

 

Rimbushje e përshtatshme
DELTA 2 dhe bateria e saj shtesë ngarkohet dhe shkarkohet në unison. Rimbushja nga panelet diellore portative, prizat AC ose gjeneratori ynë inteligjent është i lehtë.

Additional information

Kapaciteti

1024 Wh – 3092Wh

Ngjyra

Gri e Erret

Lidhjet

Wi-Fi & Bluetooth

Permasat

15.7 x 8.3 x 11 in / 400 x 211 x 281 mm

Pesha

27 lbs / 12 kg

Daljet

USB-A Output 2 ports, 5V, 2.4A, 12W Max
USB-A Fast Charge 2 ports, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max
USB-C Output 2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max

Teknologjia e Baterise

LFP

Ciklet e Jetes se Baterise

3000 cycles to 80+% capacity

Product Filters