Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA Pro Ultra

Brands Ecoflow DELTA PRO ULTRA
Battery Power 6-90kWh

 

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Më shumë Fuqi për çdo situatë.

 

Additional information

Kapaciteti

6144Wh

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

WiFi 2.4GHz/Bluetooth/CAN

Permasat

693mm*341mm*410mm

Pesha

50Kg

Daljet

USB-A*2, 5V 2.4A 9V 2A 12V 1.5A 18W Max
USB-C*2, 5/9/12/15/20V 5A 100W Max.
12.6V/30A 378W Total , DC5521 * 1, 5A Max. ,Anderson Port * 1, 30A Max.

Teknologjia e baterise

LFP

Ciklet e jetes se Baterise

6000 cycles to 80% capacity

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters