Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA 2 + DELTA Max Smart Extra Battery

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Dyfishoni fuqinë.

Merrni DELTA 2 me vete kudo si një njësi solo ose lidheni atë me dy bateri shtesë për deri në 6 kWh rezervë në shtëpi.

Additional information

Kapaciteti

3600Wh

Ngjyra

Gri e Erret

Lidhjet

Wi-Fi, Bluetooth, wired

Permasat

25*11.2*16.4 in/63.5*28.4*42cm

Pesha

Approx. 99lbs/45kg

Daljet

USB-A Output 2 ports, 5V, 2.4A, 12W Max per port
USB-A Fast Charge 2 ports, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max per port
USB-C Output 2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max per port
Car Power Output 12.6V, 10A, 126W Max
DC5521 Output 2 ports, 12.6V, 3A, 38W Max per port
Anderson Port 12.6V, 30A

Teknologjia e Baterise

LFP

Ciklet e Jetes se Baterise

6,500 cycles to 50% capacity, 3,500 cycles to 80% capacity

Product Filters