Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow GLACIER Portable Refrigerator

Brands EcoFlow GLACIER Portable Refrigerator
Capacity 38L

 

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

 

Kudo që të çojnë aventurat tuaja!

 

Prodhuesi i parë i integruar i akullit në industri.
Kompresor 120 W

I pajisur me një kompresor të fuqishëm 120 W, ai ju sjell 18 kuba të fortë akulli në 12 minuta.[1] Për të gjitha momentet kurrizore gjatë udhëtimit tuaj, shijojini ato me pije të gazuara të ftohta.

Një ndër frigoriferat më të mirë.
Zonë e dyfishtë, kontroll i dyfishtë.

TĂ« pajisura me njĂ« ndarĂ«s tĂ« lĂ«vizshĂ«m qĂ« e ndan nĂ« dy zona dhe kontroll tĂ« pavarur tĂ« temperaturĂ«s, tĂ« dy seksionet mund tĂ« ftohen dhe ngrijnĂ« nga 50°F (10°C) nĂ« -13°F (-25°C). Biftek, djathĂ« ose pije joalkoolike…çfarĂ«do qĂ« dĂ«shironi tĂ« rezervoni, ajo ndryshon formĂ«n pĂ«r tĂ« pĂ«rmbushur nevojat tuaja.

Karikoni laptopët dhe më shumë në lëvizje.
100W Max USB-C

Me karikim maksimal 100 W USB-C, ai madje fuqizon telefonat dhe laptopët tuaj, kështu që nuk do të humbni kurrë kontaktin me të dashurit tuaj.

 

Additional information

Kapaciteti

38L

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

This product supports 2.4G Wi-Fi only

Permasat

703 mm x 385 mm x 445 mm / 27.7 in x 15.2 in x 17.5 in

Pesha

23 kg / 50.7 lbs

Daljet

Fuqia

120W

Ecoflow Product

Smart Devices

Product Filters