Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow River Pro

Brands Ecoflow River Pro
Battery Power 720Wh (28.8V)

 

DOWNLOAD DATASHEET: EcoFlow_RIVER_Pro_Extra_Battery_User_Manual

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Additional information

Kapaciteti

720Wh (28.8V)

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

WiFi 2.4GHz

Pesha

16.0 lbs (7.3kg)

Daljet

24.4V – 33.6V, 720W Max

Teknologjia e baterise

Lithium-ion

Ciklet e jetes se Baterise

800 Cycles to 80%+ capacity

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters