Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow RIVER 2

  • Karikoni 0-100% nĂ« vetĂ«m 60 minuta
  • I sigurt dhe i besueshĂ«m pĂ«r 10 vjet pĂ«rdorim
  • Ngarko pa kufi
  • PĂ«rdorni deri nĂ« 99% tĂ« elektronikĂ«s suaj tĂ« konsumit
  • Fuqia nĂ« majĂ« tĂ« gishtave
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Madhësia e vogël. Fuqia e madhe.

 

 

I sigurt, deri në 10 vjet përdorim.

Kimia e baterisë LiFePO4
Me kiminë e përmirësuar të baterisë LFP me jetëgjatësi në thelbin e saj, karikoni dhe zbrazni Seritë RIVER 2 mbi 3000 herë. Kjo është pothuajse 10 vjet përdorim i përditshëm dhe 6 herë më i gjatë se mesatarja e industrisë. Me qelizat LFP, Seria RIVER 2 është e sigurt, e qëndrueshme dhe shumë efikase, edhe në temperatura të ngrohta.

 

 

Karikoni në mënyrë të sigurt pa e dëmtuar baterinë.

 

Pa rritur temperaturĂ«n e baterisĂ«, teknologjia e karikimit tĂ« shpejtĂ« tĂ« RIVER 2 nuk do ta dĂ«mtojĂ« baterinĂ«. ËshtĂ« termocentrali i parĂ« portativ nĂ« botĂ« qĂ« fiton certifikimin TÜV Rheinland, duke kaluar mbi 20 kritere tĂ« nivelit tĂ« lartĂ«.

Additional information

Kapaciteti

256Wh

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

Wi-Fi, Bluetooth

Permasat

9.6 x 8.5 x 5.7inches

Pesha

3.5Kg

Daljet

USB-A Output 5V 2.4A 12W Max
DC Output 12.6V 8A, 100W Max
USB-C Input/Output 5/9/12/15/20V 3A, 60W Max

Teknologjia e Baterise

LFP

Ciklet e Jetes se Baterise

80%+ capacity after 3000 cycles

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters