Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA 2 Max

Brands Ecoflow DELTA 2 MAX Portable Station
Battery Type 2 kwh

 

DOWNLOAD DATASHEET:

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Bateri LFP 10-vjeçare,
NdĂ«rtuar qĂ« tĂ« zgjasĂ« 6× mĂ« shumĂ«.
E qëndrueshme, e sigurt, e lehtë
Me përbërjen e tij të përmirësuar të baterisë LFP, DELTA 2 Max ka një jetëgjatësi prej 3000 ciklesh të plota derisa të reduktohet në 80% kapacitet. Ju do të merrni pothuajse 10 vjet energji, edhe nëse e përdorni çdo ditë.

Suporton deri në dy  DELTA 2 Max Smart Extra Batteries / DELTA Max Smart Extra Battery

Perfekte për Shtëpitë tuaja, Studion apo aventurat tuaja në natyrë.

 

 

 

Additional information

Kapaciteti

2048Wh

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

Wi-Fi & Bluetooth

Permasat

497 × 242 × 305 mm /19.6 × 9.5 × 12 in

Pesha

23Kg

Daljet

4 Priza , 2400W total (Surge 4800W) , 2x USB-A 5v 12W 2x USB-A Fast Charge 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max , 2xUSB-C Output

2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W, 

Teknologjia e Baterisë

LFP (LiFePO4 battery)

Ciklet e jetës së baterisë

3000 cycles to 80+% capacity

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters