Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA Pro

Brands Ecoflow DELTA MAX Portable Power Station
Battery Type 2kWh

 

DOWNLOAD DATASHEET: EcoFlow DELTA Pro Portable Power Station

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Fuqi për çdo situatë.

Nga energjia e derës së pasme deri te ndërprerjet ekstreme që zgjasin për ditë të tëra, DELTA Pro ofron kapacitet deri në 25 kWh. Me këtë, ju jeni të mbuluar për çdo situatë. Ky është standardi i artë i industrisë.

 

Stacioni i energjisë portative me karikim më të shpejtë në botë.

MultiCharge jep shpejtësi rekord në 6500W. Për të arritur 6500 W, mund të zgjidhni këto metoda karikimi.

Additional information

Kapaciteti

3600Wh

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

Wi-Fi

Permasat

25*11.2*16.4 in/63.5*28.4*42cm

Pesha

Approx. 99lbs/45kg

Daljet

USB-A Output 2 ports, 5V, 2.4A, 12W Max per port
USB-A Fast Charge 2 ports, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max per port
USB-C Output 2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max per port

Teknologjia e baterise

LFP

Ciklet e jetes se Baterise

6,500 cycles to 50% capacity, 3,500 cycles to 80% capacity

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters