Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA 2

Brands Ecoflow DELTA 2 Portable Power Station
Battery Type 1 kwh

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Make
  • Ecoflow
Model
  • Ecoflow - Bateri
Body StyleMinimalist
ColorGri
Category:

Description

Zgjeroni kapacitetin Trefish.
Me një kapacitet prej 1 kWh për të filluar, ju keni energji të mjaftueshme për gjërat tuaja thelbësore për orë të tëra.

Keni nevojë edhe më shumë? Shtoni baterinë shtesë DELTA 2 për të arritur 2048 Wh ose shtoni baterinë DELTA Max Extra për të arritur 3040 Wh.

E shkëlqyeshme për shtëpi ose pajisje të përditshme.

Additional information

Kapaciteti

1kWh

Ngjyra

Gri

Lidhjet

Wi-Fi & Bluetooth

Permasat

15.7 x 8.3 x 11 in / 400 x 211 x 281 mm

Pesha

12 kg

Daljet

4 Priza ,1800W total (Surge 2700W) , 2 ports, 5V, 2.4A, 12W Max, 2x ports, 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max , 2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max

Teknologjia e Baterisë

LFP (LiFePO4 battery)

Ciklet e jetës së baterisë

3000 cycles to 80+% capacity

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters