Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow WAVE 2 Portable Air Conditioner with Heater

Brands EcoFlow WAVE 2 Portable Air Conditioner
Cooling area ≀ 10 ㎡ / 107.6 ftÂČ

 

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

AC portativ më i fuqishëm dhe kompakt që mund të përdoret kudo, në çdo kohë.

Temperatura e duhur.

Ftohja dhe ngrohja më e shpejtë
AC portativ i parë pa tel në botë me ngrohës. Kompresori i personalizuar i EcoFlow i mundëson WAVE 2 të sigurojë 5100 BTU ftohje dhe 6100 BTU ngrohje. Bëhuni gati për komoditetin maksimal me WAVE 2!

 

Nga e ftohtë në komode në vetëm 5 minuta Ngrohni hapësirën tuaj nga 68°F në 86°F me fuqinë ngrohëse 6100 BTU.

Pa instalim! PĂ«rshtatet kudo

Kondicioneri perfekt pĂ«r çdo hapĂ«sirĂ« ​​kompakte! ËshtĂ« jashtĂ«zakonisht i thjeshtĂ« pĂ«r t’u pĂ«rdorur, nuk kĂ«rkon instalim ose kullim*. Ka adaptorĂ« tĂ« kanaleve tĂ« ajrit qĂ« pĂ«rshtaten nĂ« çdo hapĂ«sirĂ«. Shijoni komoditetin e ftohjes dhe ngrohjes pa asnjĂ« bujĂ«.

* Nuk nevojitet kullim në modalitetin e ftohjes kur lagështia është nën 70%, por ende nevojitet në modalitetin e ngrohjes.

Në EcoFlow, miqësorja me mjedisin plotëson rehatinë përfundimtare. WAVE 2 përdor R290, një ftohës natyral që është i pastër, jeshil dhe i përsosur për një përvojë ftohëse relaksuese. Me potencial më të ulët të ngrohjes globale dhe pa emetime të ozonit, është mënyra ideale për të qëndruar të freskët dhe të rehatshëm në krahasim me ftohësit tradicionalë duke reduktuar gjurmën tuaj të karbonit.

 

 

Additional information

Zona e Ftohjes

≀ 10 ㎡ / 107.6 ftÂČ

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

This product supports 2.4G Wi-Fi only, Bluetooth

Permasat

518 × 297 × 336 mm (20.4 × 11.7 × 13.2 in)

Pesha

14.5 kg

Fuqia e Ftohjes (AC/DC)

550W/495W

Fuqia e Ngrohjes (AC/DC)

600W/540W

Niveli i zhurmes

44-56dB

Ecoflow Product

Smart Devices

Product Filters