Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA Max + DELTA Max Smart Extra Battery

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Description

Fuqi për çdo situatë.

Nga energjia e derës së pasme deri te ndërprerjet ekstreme që zgjasin për ditë të tëra, DELTA Pro ofron kapacitet deri në 25 kWh. Me këtë, ju jeni të mbuluar për çdo situatë. Ky është standardi i artë i industrisë.

Additional information

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters