Për kategoritë biznes, kompani instaluese dhe elektrike, ofrojmë ulje të çmimeve të produkteve të caktuara. Ju lutemi regjistrohuni për të aksesuar.

EcoFlow DELTA Max

Brands Ecoflow DELTA MAX Portable Power Station
Battery Type 2kWh

 

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Make
  • Ecoflow
Model
  • Ecoflow - Bateri
Category:

Description

Energjia rezervë e zgjerueshme e shtëpisë Tuaj.

Një njësi e vetme DELTA Max ka një kapacitet 2 kWh që mund të zgjerohet deri në 6 kWh me bateri shtesë inteligjente DELTA Max.

Kjo do të thotë se kur vjen një ndërprerje, mund të vazhdoni të fuqizoni pajisjet tuaja të rëndësishme të shtëpisë, si frigoriferin dhe dritat, për orë të tëra.

Fuqizoni pajisjet tuaja thelbësore me një dalje të madhe AC 2000 W duke lidhur drejtpërdrejt DELTA Max me çelësin e transferimit për rezervim të pjesshëm në shtëpi. Me një dizajn plug-and-play, është më e lehtë se kurrë të përgatitesh për ndërprerje.

Additional information

Kapaciteti

2048Wh

Ngjyra

Gri e erret

Lidhjet

Wi-Fi & Bluetooth

Permasat

497 × 242 × 305 mm /19.6 × 9.5 × 12 in

Pesha

22Kg

Daljet

4 Priza , 2400W total (Surge 4800W) , 2x USB-A 5v 12W 2x USB-A Fast Charge 5V, 2.4A / 9V, 2A / 12V, 1.5A, 18W Max , 2xUSB-C Output

2 ports, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W, 

Teknologjia e Baterisë

LFP (LiFePO4 battery)

Ciklet e jetës së baterisë

3000 cycles to 80+% capacity

Ecoflow Product

Portable Power Station

Product Filters